X

Sähköä, sopimuksia ja sanoja - Energiakaupan blogi

Laiskan ja huolettoman Tunti-sähkösopimus
Tiesitkö, että historiallisesti tarkasteltuna Tunti-sähkösopimus olisi todennäköisesti kaikkein halvin vaihtoehto, olitpa sitten sähkölämmittäjä tai et?
Huimaako tuulipuistonvartijaa - tuulipuiston keväthuollot
Miten sujuvat tuulivoimalan huollot 50 metrin korkeudessa? Tuulipuistonvartija-Raimon päätä ei palella, vaikka matkaa maahan tuulivoimalan konehuoneesta on paljon.
Muutto ja sähkösopimus - kaikkialle Suomeen
Apua! Muutto lähestyy ja kaikki pitäisi muistaa ja ehtiä tehdä. Ei hätää, Energiakauppa.fi hoitaa sähkösopimusasiasi helposti kuntoon muuton yhteydessä. Voit antaa sähkönmyyjän hoitaa vanhan sähkösopimuksen irtisanomisen ja sähkön siirron varmistamisen uuteen asuntoon.
Sähkösopimuksia ja suklaata - parasta paikallista
Energiakauppa.fi:stä saa edullisen sähkösopimuksen kaverina myös Suojärven Suklaatilan lahjakortin. Sähkösopimuksen solmimisen herkullisimman osion tuottamisesta vastaavat Tomi ja Katja Järvenpää Suojärven maatilalla.
Mikä ihme siinä sähkössä maksaa?
Sähkön hinta koostuu kolmesta osasta: sähkönsiirrosta ja sähköenergiasta eli myynnistä sekä sähköveroista. Sähkönsiirtoyhtiö määräytyy asuinpaikan mukaan, mutta sähkösopimuksen myyntiosuuden voit ostaa haluamaltasi sähkönmyyjältä.
Tuulipuistokoira Nuppu - vuhvuh!
Minä olen Nuppu. Ikää minulla on yksi vuosi ja ihmiset kutsuvat minua dalmatiankoiraksi. Tämän kuvan on napannut isäntäni Raimo, Suomen ainoa tuulipuistonvartija. Minulla ja Raimolla on tärkeitä tehtäviä Kuivaniemen tuulipuistossa.
Tuulipuistonvartija Raimo täällä -  moro!
Veikkaan, että saatan olla Suomen ainoa tuulipuistonvartija. Se työnimikkeeni kuitenkin on, sillä pidän päivisin huolta Energiakauppa.fi:n sähkösopimuksiin sähköä puhaltavista tuulimyllyistä täällä Kuivaniemellä sijaitsevassa tuulipuistossa.