X

Sähköä, sopimuksia ja sanoja - Energiakaupan blogi

Sähköautolla sujuvasti matkaan
Sähköautoilu on saanut viimeaikoina hurjasti huomiota ja mediassa on keskusteltu milloin akkujen kestävyydestä, milloin latausverkoston kehittämisestä valtakunnan tasolla.
Suositteluprosentti ennätyslukemiin!
Uskaltaako sieltä Energiakauppa.fi:stä ostaa sähkösopimuksen? Vastaako puhelimeen kukaan? Lue asiakaskyselyn tuloksista täältä.
Kaikki, mitä puhelimen latauksesta kuuluu tietää
Matkapuhelimen lataamiseen, latureihin sekä akkuihin liittyy monenlaisia uskomuksia ja myyttejä - tällä kertaa on pienen sähkökauppiaamme vuoro murskata ne, yksi kerrallaan.
Energiakauppa.fi - kokemuksia asiakaspalvelusta
Millaista palvelua Energiakauppa.fi:stä saa? Voiko halvan hinnan ja hyvän palvelun saada samalla kertaa? Lue asiakkaidemme kokemuksia Energiakauppa.fi:stä.
Laiskan ja huolettoman Tunti-sähkösopimus
Tiesitkö, että historiallisesti tarkasteltuna Tunti-sähkösopimus olisi todennäköisesti kaikkein halvin vaihtoehto, olitpa sitten sähkölämmittäjä tai et?
Huimaako tuulipuistonvartijaa - tuulipuiston keväthuollot
Miten sujuvat tuulivoimalan huollot 50 metrin korkeudessa? Tuulipuistonvartija-Raimon päätä ei palella, vaikka matkaa maahan tuulivoimalan konehuoneesta on paljon. Tuulipuistokoira Nuppu sentään jäi tuulivoimalan juurelle odottelemaan.
Muutto ja sähkösopimus - kaikkialle Suomeen
Apua! Muutto lähestyy ja kaikki pitäisi muistaa ja ehtiä tehdä. Ei hätää, Energiakauppa.fi hoitaa sähkösopimusasiasi helposti kuntoon muuton yhteydessä. Voit antaa sähkönmyyjän hoitaa vanhan sähkösopimuksen irtisanomisen ja sähkön siirron varmistamisen uuteen asuntoon.
Sähkösopimuksia ja suklaata - parasta paikallista
Energiakauppa.fi:stä saa edullisen sähkösopimuksen kaverina myös Suojärven Suklaatilan lahjakortin. Sähkösopimuksen solmimisen herkullisimman osion tuottamisesta vastaavat Tomi ja Katja Järvenpää Suojärven maatilalla.
Mikä ihme siinä sähkössä maksaa?
Sähkön hinta koostuu kolmesta osasta: sähkönsiirrosta ja sähköenergiasta eli myynnistä sekä sähköveroista. Sähkönsiirtoyhtiö määräytyy asuinpaikan mukaan, mutta sähkösopimuksen myyntiosuuden voit ostaa haluamaltasi sähkönmyyjältä.
Tuulipuistokoira Nuppu - vuhvuh!
Minä olen Nuppu. Ikää minulla on yksi vuosi ja ihmiset kutsuvat minua dalmatiankoiraksi. Tämän kuvan on napannut isäntäni Raimo, Suomen ainoa tuulipuistonvartija. Minulla ja Raimolla on tärkeitä tehtäviä Kuivaniemen tuulipuistossa.
Tuulipuistonvartija Raimo täällä -  moro!
Veikkaan, että saatan olla Suomen ainoa tuulipuistonvartija. Se työnimikkeeni kuitenkin on, sillä pidän päivisin huolta Energiakauppa.fi:n sähkösopimuksiin sähköä puhaltavista tuulimyllyistä täällä Kuivaniemellä sijaitsevassa tuulipuistossa.

Tilaa uutiskirjeemme, saat sähkötarjouksemme