Energiakauppa.fi – kokemuksia asiakaspalvelusta

Kirjoitettu 09.06.2017
Sähkökauppias hihamerkki

Onko siellä asiakaspalvelussa ketään – haloo, haloo?

Sähkönmyyjiä on Suomessa paljon ja sähkösopimuksen solmivaa asiakasta ymmärrettävästi kiinnostaa, millaista palvelua kukin sähkösopimuksen tarjoaja asiakkailleen antaa. Joutuuko puhelimessa roikkumaan jonossa pitkään ja vastataanko sähköpostitiedusteluihin pikapuoliin vai parin viikon päästä? Voiko omia sähkösopimuksia ja kulutustietoja katsella jostain sähköisestä raporttijärjestelmästä? Koska helpoin ja suorin tapa kertoa millaista palvelua Energiakauppa.fi tarjoaa, kerromme tasaisin väliajoin täällä blogissa asiakastyytyväisyyskyselymme tuloksista.

Sähkösopimusasiakkaiden kokemuksia Energiakauppa.fi:stä

Alkuvuoden ja kevään aikana teimme kuukausittain sähköpostitse asiakastyytyväisyyskyselyn jo pidempään sähkönsä meiltä ostaneille. Kysely lähetetään satunnaisotannalla asiakaspalveluun edeltävän kuukauden aikana yhteyttä ottaneille ja kuukausitasolla vastaajamäärät vaihtelevat hieman alle sadasta vastaajasta hieman reiluun sataan vastaajaan. Tilastointimielessä kysely antaa siis melko luotettavan kuvan asiakaspalvelumme laadusta.

Pidempään palveluitamme käyttäneiltä sähköasiakkailta kysyimme muun muassa, suosittelisitteko meitä ystävälle tai tuttavalle palvelukokemuksen perusteella. Helmikuun, maaliskuun, huhtikuun ja toukokuun vastaajien suositteluhalukkuuden keskiarvoksi muodostui 92% – ja se on meidän mielestämme kelpo suoritus! Asiakastyytyväisyyskyselyssä esiin nousseita asioita ja palautetta käydään läpi jatkuvasti, jotta saisimme Energiakauppa.fi:tä ja sen asiakaspalvelua koko ajan paremmaksi. Jos kerran asiakaspalvelumme on arvioitu Suomen TOP3 tasolle, ei noin hienolta palkintopallilta poistuta suosiolla!

P.S. Jos muuten sinun mieleesi tulee jotain korjattavaa tai kehuttavaa, voi meille lähettää palautetta helposti palautelomakkeen kautta.

P.P.S. Meiltä kysyttiin kevään aikana, onko meillä jotain tekemistä Suomen Energiakaupan kanssa. Ei ole. Energiakaupan historia juontaa juurensa vuoteen 1919 kun Jooseppi Rytilä perusti Leppäkosken Sähkön. Perinteikästä tekemistä siis.

P.P.P.S. Mikäs se energiakauppa.com sitten on ja eroaako energiakauppa.fi:stä? Jep, eri toimijoita ollaan. Energiakauppa.com tarjoaa aurinkopaneeleita, mutta nykyisellään niitä saa sähkösopimusten lisäksi myös meiltä.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Seuraa meitä somessa: