Suositteluprosentti ennätyslukemiin!

Kirjoitettu 12.07.2017
Energiakauppa.fi:llä on Top 3 asiakaspalvelu taulu

Ennätyskorkeat lukemat asiakastyytyväisyydessä

Aijaijai! Tällaisista suositteluprosenteista ei voi kuin tykätä! Energiakauppa.fi asiakastyytyväisyysmittauksen kesäkuun suositteluprosentti nousi ennätyksellisiin lukemiin, nyt meitä suosittelisi 99% kyselyyn vastanneista! (Ja epäileville Tuomaille tiedoksi, kesäkuun palautekyselyyn vastasi taas likipitäen yhtä moni henkilö kuin kevään kyselyihin, eli suurinpiirtein sata vastaajaa.) Näistä lukemista on sähkökauppiaan hyvä sujahtaa kohti kesälomalaitumia. Lue lisää parhaasta palvelusta tästä!

Ūna hirundō nōn facit vēr – eli missä vielä on korjattavaa?

Sähkösopimusasiat eivät väliotsikosta huolimatta ole munkkilatinaa tai edes hepreaa, eli emme me Energiakauppa.fi:ssä vielä yhden huipputuloksen jälkeen ihan laiskiaisiksi heittäydy. Kesäkuun asiakastyytyväisyyskyselyssä saimme palautetta laskutuksen viivästymisestä sekä Online-palveluiden käyttöön kannustavasta arvonnasta. Online-palvelumme arvonta viivästyi valitettavasti hieman, eli kilpailun kyseenalaistaminen oli ihan paikallaan. Uuden tablettitietokoneen onnellinen omistaja on nyt arvottu ja Tuomolle Ikaalisiin on lähetetty tietoa voitosta. Laskutusrytmiä tulemme käymään läpi, kun sähkökauppias ja muu tiimi palailee kesälomarannoilta takaisin sähkösopimussorvin ääreen.

Sähkökauppias
EleHefe

Energiakauppa.fi:n Sähkökauppias kertoo parhaat vinkit sähkösopimusasioissa, vääntää energia-asioiden kiemurat suoriksi ja selkokielelle sekä raportoi tyytyväisten sähköasiakkaiden kuulumisia.
Jaa sosiaalisessa mediassa

Katso myös

sähkömarkkinakatsaus

Marraskuun sähkömarkkinakatsaus

13.11.2018 / energiakauppa
sähkömarkkinakatsaus

Helmikuun sähkömarkkinakatsaus

27.02.2019 / energiakauppa
Sähkösopimuksen irtisanominen - Nainen ja mies istuu penkillä ja selaa tablettia

Sähkösopimuksen irtisanominen

30.05.2018 / energiakauppa

Seuraa meitä somessa: