X

 

Miten leivot energiaa ja sähköä säästäen?

Leipominen on ihanaa. Erityisen ihanaa silloin kuin leivonnan lopputuloskin on toiveiden mukainen ja makuinen. Miten sinun leipomisesi luontuu mahdollisimman energiatehokkaasti? Paistatko aina useita leivonnaisia kerralla vai jäähdytätkö kakun vaikka parvekkeella?

Vinkkaa paras oma tapasi säästää sähköä leivonnassa ja voit voittaa Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon-kirjan.

Kinuskikissan kolmannessa leivontakirjassa kotikeittiöiden ja konditorioiden ikivihreistä klassikoista on kehitelty uudenlaisia versioita. Kirjan nimen mukaisesti tutut maut ovat ennallaan, mutta muoto on uusi. Siispä keittiötaikojen tuloksena korvapuusteista tulee pikkuleipiä, prinsessakakusta leivoksia, mustikkapiirakasta kakkua, mokkapaloista kääretorttua.

kinuskikissataikoo sähköä säästäen

Arvonnan tarkemmat säännöt löytyvät täältä.

Osallistun Kinuskikissa Taikoo -kirjan arvontaan

Etunimi*
Sukunimi*
Puhelin
Sähköposti*
Paras vinkkini onnistuneeseen ja energiatehokkaaseen leivontaan?

Psst. Energiansäästön lisäksi, voit säästää myös rahaa. Kurkkaa toistaiseksi voimassa oleva kampanjahintainen sähkösopimus - nyt sähköä kotiin 3,99 snt/kWh.

Vai haluaisitko säästää energian lisäksi myös ympäristöä? Energiakaupan omassa Kuivaniemen tuulipuistossa myllyt jauhavat uusiutuvaa energiaa joka päivä. Katso Ympäristö-sähkösopimus tästä. Ympäristö-sähkösopimuksen tehneet saavat 15 euron lahjakortin Suklaatilan verkkokauppaan.

Tilaa uutiskirjeemme, saat sähkötarjouksemme