X

Sähkösopimus Kinuskikissa

 

Määräaikainen, helppo ja halpa sähkösopimus Energiakauppa.fistä!

Haluaisitko paistaa leivonnaisesi edullisemmin? Nyt kannattaa tilata Energiakauppa.fi:n määräaikainen sähkösopimus, joka on virallisen Energiaviraston ylläpitämän sahkonhinta.fi mukaan Suomen halvin 1,5 vuoden määräaikainen sähkösopimus (tilanne päivitetty 15.6.2017).

Ja tällä kertaa halvalla saa myös hyvää! Energiakauppa.fi:stä saat tutkitusti Suomen TOP3 palvelua sähkösopimusasioissa. Määräaikainen sähkösopimus on täydellinen sinulle, jolla muutakin mietittävää kuin sähkönhinta. Sano hyvästit hintamuutoskirjeille ja sähköpörssin seuraamiselle, määräaikaisella sähkösopimuksella pääset helpolla!

Määräaikainen kampanjatarjous

3,95snt/kWhEnergiamaksu

Hinta
Takuuhinta
Voimassaolo
30.11.2018 saakka
Perusmaksu
0.00 €/kk

SOPIMUKSEEN KUULUU E-ASIOINTI. Lasku voi olla paperi-, sähköposti- tai e-lasku. Sähköisessä laskutuksessa 1. lasku tulee sähköpostitse, sen jälkeen voit tilata e-laskun verkkopankissa. Hinta pysyy samana 30.11.2018 saakka. Kampanjatarjous koskee vain uusia asiakkaita/kohteita, joilla ei ole voimassa olevaa sopimusta Leppäkosken Energian kanssa. Sähkönhinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Sähkötarjoushinnat eivät sisällä verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja. Tarjous ei koske yritysasiakkaita.

Tilaa

Sähkösopimuksen hinta verrattuna muihin

Leppäkosken hinta
198€/vuosi
Muiden hinnat keskimäärin
255€/vuosi

Hinta laskettu keskimäärin 5000 kWh vuodessa kuluttavalle 20.6.2017 voimassa olevilla hinnoilla. Vertailuhinta koskee vuoden määräaikaista sopimusta. Lähde: Energiavirasto

Määräaikainen sähkösopimus pähkinänkuoressa

nuoli

Helppo aloitus

Irtisanomme vanhan myyntisopimuksen puolestasi

Sähkösopimus

Määräaikainen, sopimus voimassa 30.11.2018

nuoli
nuoli

Sähkönhinta

Teemme edullisen jatkotarjouksen ennen sopimuksen loppumista

Sähkölasku

E-lasku, sähköpostilasku tai paperilasku

Tilaa uutiskirjeemme, saat sähkötarjouksemme