X

Määräaikainen sähkösopimus Tappara


Halpa ja huoleton määräaikainen sähkösopimus

Kaikki eivät ole kiinnostuneita sähköstä, ymmärrämme sen. Energiakauppa.fi:n määräaikainen sähkösopimus on täydellinen sinulle, jolla muutakin mietittävää kuin sähkönhinta. Sano hyvästit hintamuutoskirjeille ja sähköpörssin seuraamiselle, määräaikainen sähkösopimus päästää sinut helpolla!

Tällä kertaa halvalla saa myös hyvää! Energiakauppa.fi:stä saat tutkitusti Pirkanmaan parasta ja Suomen TOP3 palvelua sähkösopimusasioissa. Sähkösopimusten hinnat voit helposti tarkistaa Energiaviraston sahkonhinta.fi portaalista. Energiakauppa.fi:n määräaikainen sähkösopimus on Suomen edullisin muiden määräaikaisten sarjassa (tilanne päivitetty 12.6.2017).

Haluatko saada Energiakauppa.fi sähkötarjoukset suoraan itsellesi?

Määräaikainen kampanjatarjous

3,95snt/kWhEnergiamaksu

Hinta
Takuuhinta
Voimassaolo
30.11.2018 saakka
Perusmaksu
0.00 €/kk

SOPIMUKSEEN KUULUU E-ASIOINTI. Lasku voi olla paperi-, sähköposti- tai e-lasku. Sähköisessä laskutuksessa 1. lasku tulee sähköpostitse, sen jälkeen voit tilata e-laskun verkkopankissa. Hinta pysyy samana 30.11.2018 saakka. Kampanjatarjous koskee vain uusia asiakkaita/kohteita, joilla ei ole voimassa olevaa sopimusta Leppäkosken Energian kanssa. Sähkönhinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Sähkötarjoushinnat eivät sisällä verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja. Tarjous ei koske yritysasiakkaita.

Tilaa

 

Leppäkosken hinta
198€/vuosi
Muiden hinnat keskimäärin
255€/vuosi

Hinta laskettu keskimäärin 5000 kWh vuodessa kuluttavalle 20.6.2017 voimassa olevilla hinnoilla. Vertailuhinnat koskevat yhden vuoden määräaikaista sähkösopimusta. 
Lähde: Energiavirasto

 

Määräaikainen sähkösopimus pähkinänkuoressa

nuoli

 Helppo aloitus

Irtisanomme  vanhan myyntisopimuksen puolestasi

Sähkösopimus

Määräaikainen, sopimus voimassa 30.11.2018 saakka

nuoli
nuoli

 Sähkönhinta

Ennen sopimuksen loppumista teemme sinulle uuden edullisen jatkotarjouksen

Sähkölasku

E-lasku, sähköpostilasku tai paperilasku

Tilaa uutiskirjeemme, saat sähkötarjouksemme