Onko Tampere kuulolla – tee sähkösopimus helposti

Eihän tämä sähkösopimuksen teko nyt kenenkään viiksikarvoja saa väpättämään*, mutta pakkohan sitä sähköä on jostakin ostaa. Ja jos ihan totta puhutaan, niin samanlaista virtaa sitä puskee joka firmasta sun töpseliin. Mutta jos nyt hyviä puolia meistä Energiakauppa.fi:stä mietitään, niin ainakin sopimuksen tekeminen käy näppärästi, ihan muutamalla klikillä. Siis vaikka samantien.

Eikä sun tarvitse mitään muuta tietää, kuin nimi ja kotiosoite. Meidän insinöörit ja palkintoja pokannut asiakaspalvelutiimi ottaa kyllä tarvittaessa selville muut jutut. Energiakauppa.fi:stä löydät lisätietoa täältä, mutta meidän homman juju on olla se erilainen, pirkanmaalainen ja palveleva sähkökauppias. 

Kaiken maailman kilowattitunneista ja sulakkeiden koosta kysellään joka paikassa, mutta kiinnostaako ne lopulta ketään? Se kiinnostaa, että seinästä saa uutta elämää vaikka luuriin tai läppäriin. Ja se kanssa varmaan kiinnostaa, että meillä maksat sähköstäsi vähän ja sopimus syntyy luotettavasti parilla klikkauksella. Nekin ovat plussatekijöitä.

*Saattaa meillä tosin olla töissä muutama semmonenkin kaveri.

Priima-sähkösopimus

Osta sähkösi edullisesti pörssisähkönä tai vakauta hinta hintakiinnityksellä. Nyt erikoiskahvia kaupan päälle!
HintaVaihtuu tunneittain
VoimassaoloToistaiseksi voimassa
Perusmaksu3,99 € /kk
6,38
snt / kWh

YMPÄRISTÖ-sähkösopimus

YMPÄRISTÖ-sähkösopimus sisältää mm. tuulisähköä omasta tuulipuistostamme! Uusiutuvaa ja kotimaista sähköä tarjolla!
HintaToistaiseksi voimassa
VoimassaoloToistaiseksi voimassa
Perusmaksu2,99 €/kk
6,95
snt/kWh

TAKUU-sähkösopimus

Jätä sähköasioista huolehtiminen muille! TAKUU-asiakas pääsee helpolla - yksi hinta, kaksi vuotta ja edullinen jatkotarjous!
HintaPysyy samana
Voimassaolo2 vuoden määräaikainen
Perusmaksu3,99 €/kk
6,59
snt/kWh

MARKKINA-sähkösopimus

Haluatko maksaa sähköstäsi aina ajantasaisen hinnan, ilman hintakehityksen päivittäistä seurantaa?
HintaPäivittyy 4 krt vuodessa
VoimassaoloToistaiseksi voimassa
Perusmaksu2,99 €/kk
7,95
snt/kWh

TUNTI-sähkösopimus

Sähköä suoraan pörssistä, aina ajantasaiseen hintaan? Energiamaksu 0,29 snt/kWh + SPOT-hinta
HintaVaihtuu tunneittain
VoimassaoloToistaiseksi voimassa
Perusmaksu1,99 €/kk
6,32
snt/kWh

Sähköenergian hinta koostuu energiamaksusta ja perusmaksusta. Kuukausittain maksettava perusmaksu on aina sama sähkönkulutuksesta riippumatta. Energiamaksu ilmoitetaan sentteinä per kilowattitunti (snt/kWh). Esim. kerrostalokaksion sähkönkulutus on normaalisti noin 2000 kWh vuodessa. Jos energiamaksu on 6,95 snt/kWh ja perusmaksu 2,99 €/kk, on sähkölasku kuukaudessa vajaa 15 euroa. Vuonna 2017 Leppäkosken kokonaisenergiajakaumasta 23% tuotettiin uusiutuvilla energiamuodoilla, 39% ydinvoimalla sekä 38% fossiilisilla polttoaineilla ja turpeella.

Sähkösopimuksen kilpailuttamisessa pätevät samat asiat kuin sopivan kumppanin löytämisessä – sopimuksen täytyy sopia just sulle! Pitääkö sähkönhinnan pysyä vakiona vai saako siinä olla eloa jopa tunneittain tai neljästi vuodessa? Ovatko määräaikaiset sitoutumiset ja sähkösopimukset sun juttu vai miellyttääkö toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus ja vapaus vaihtaa? Kiinnostaako sähkösopimuksen ympäristöystävällisyys? Klikkaa sähkösopimusten vertailukoneeseen niin valinta voi kummasti helpottua!

Seuraa meitä somessa: