Määräaikainen sähkösopimus

Edullinen, helppo ja määräaikainen sähkösopimus.
HintaTakuuhinta
Voimassaolo31.1.2020 saakka
Perusmaksu1,99€/kk
4,20
snt/kWh

TUNTI-sähkösopimus

Sähköä suoraan pörssistä? TUNTI-sähkö on edullista erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin, hinta 0,29 snt/kWh + SPOT-hinta.
HintaVaihtuu tunneittain
VoimassaoloToistaiseksi voimassa
Perusmaksu1,99 €/kk
4,63
snt/kWh

YMPÄRISTÖ-sähkösopimus

YMPÄRISTÖ-sähkösopimus sisältää mm. tuulisähköä omasta tuulipuistostamme! Uusiutuvaa ja kotimaista sähköä tarjolla!
HintaToistaiseksi voimassa
VoimassaoloToistaiseksi voimassa
Perusmaksu1,99 €/kk
5,35
snt/kWh

TAKUU-sähkösopimus

Jätä sähköasioista huolehtiminen muille! TAKUU-asiakas pääsee helpolla - yksi hinta, kaksi vuotta ja edullinen jatkotarjous!
HintaPysyy samana
Voimassaolo2 vuoden määräaikainen
Perusmaksu1,99 €/kk
4,79
snt/kWh

MARKKINA-sähkösopimus

Haluatko maksaa sähköstäsi aina ajantasaisen hinnan, ilman hintakehityksen päivittäistä seurantaa?
HintaPäivittyy 4 krt vuodessa
VoimassaoloToistaiseksi voimassa
Perusmaksu1,99 €/kk
5,39
snt/kWh

Sähköenergian hinta koostuu energiamaksusta ja perusmaksusta. Kuukausittain maksettava perusmaksu on aina sama sähkönkulutuksesta riippumatta. Energiamaksu ilmoitetaan sentteinä per kilowattitunti (snt/kWh). Esimerkiksi kerrostalokaksion sähkönkulutus on normaalisti noin 2000 kWh vuodessa. Jos energiamaksusi on 4,79 snt/kWh ja perusmaksusi 1,99 €/kk, on sähkölasku kuukaudessa vajaa 10 euroa. Vuonna 2016 Leppäkosken kokonaisenergiajakaumasta 20% tuotettiin uusiutuvilla energiamuodoilla, 38% ydinvoimalla ja 42% fossiilisilla polttoaineilla ja turpeella.

Sähkösopimuksen kilpailuttamisessa pätevät samat asiat kuin sopivan kumppanin löytämisessä – sopimuksen täytyy sopia juuri sulle! Pitääkö sähkönhinnan pysyä vakiona vai saako siinä olla elämää jopa tunneittain tai neljästi vuodessa? Ovatko määräaikaiset sitoutumiset ja sähkösopimukset sun juttu vai miellyttääkö toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus ja vapaus vaihtaa? Kiinnostaako sähkösopimuksen ympäristöystävällisyys vai haluatko seurata sähkönhintaa aktiivisesti? Klikkaa sähkösopimusten vertailukoneeseen niin valinta voi kummasti helpottua!

Seuraa meitä somessa: