X

Tee sähkösopimus

Sähkösopimuksen teko on useimmille välttämätön paha.
Siksi halusimme tehdä siitä mahdollisimman helppoa ja mutkatonta. Tällä sivulla voit helposti vertailla eri sähkösopimusvaihtoehtojamme. Sähkösopimuksen valintaopas voi auttaa valinnassa eteenpäin, jos sähkönkulutus ja kilowattitunnit eivät ole tuttuja asioita. 

1

Tutustu tuotteisiimme.
Valitse haluamasi sähkösopimus.

2

Täytä yhteystietosi.
Siinä menee vain
muutama minuutti!

3

Valmis!
Me irtisanomme vanhan sähkön myyntisopimuksen puolestasi.

Sähkösopimukset ja hinnat

TUNTI-sähkösopimus

Sähköä suoraan pörssistä? TUNTI-sähkö on edullista erityisesti iltaisin ja viikonloppuisin, hinta 0,29snt/kWh + SPOT-hinta.

HintaVaihtuu tunneittain
VoimassaoloToistaiseksi voimassa
Perusmaksu1,99€/kk
Lue lisää

4,32
snt/kWh

MARKKINA-kampanjatarjous

Valitse suosituin sähkösopimuksemme! Saat sähköt kampanjahintaan kesäkuun loppuun ilman sitoutumista.

HintaPäivittyy 1.7.2017
VoimassaoloToistaiseksi voimassa
Perusmaksu1.99 €/kk
Lue lisää

3,99
snt/kWh

Takuu-sähkösopimus

Jättäisitkö sähköasioista huolehtimisen mieluummin muille? TAKUU-asiakkaana pääset helpolla - yksi hinta, kaksi vuotta, ei stressiä!

HintaPysyy samana
Voimassaolo2 vuoden määräaikainen
Perusmaksu1,99€/kk
Lue lisää

4,79
snt/kWh

YMPÄRISTÖ-sähkösopimus

YMPÄRISTÖ-sähkösopimus sisältää mm. tuulisähköä omasta tuulipuistostamme! Uusiutuvaa ja kotimaista sähköä tarjolla!

HintaToistaiseksi voimassa
VoimassaoloToistaiseksi voimassa
Perusmaksu1,99€/kk
Lue lisää

5,35
snt/kWh


Sähköenergian hinta koostuu energiamaksusta ja perusmaksusta. Kuukausittain maksettava perusmaksu on aina sama sähkönkulutuksesta riippumatta. Energiamaksu ilmoitetaan sentteinä per kilowattitunti (snt/kWh). Esimerkiksi kerrostalokaksion sähkönkulutus on normaalisti noin 2000 kWh vuodessa. Jos energiamaksusi on 4,49 snt/kWh ja perusmaksusi 1,99 €/kk, on sähkölaskusi kuukaudessa noin 9,5 euroa. Vuonna 2015 Leppäkosken kokonaisenergiajakaumasta 23% tuotettiin uusiutuvilla energiamuodoilla, 40% ydinvoimalla ja 37% fossiilisilla polttoaineilla ja turpeella.

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen: Tärkeintä on, että löydät juuri sinulle sopivimman sähkösopimuksen. Sähkösopimukset eroavat toisistaan ominaisuuksien perusteella. Haluatko, että sähkönhinta pysyy vakiona vai vaihtelee sähköpörssin muutosten mukaisesti? Onko haaveissasi määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus? Kumpi on sinulle tärkeämpää: mahdollisimman halpa sähkösopimus vai sähkösopimuksen ympäristöystävällisyys? Haluatko seurata sähkönhintaa aktiivisesti vai kiinnostavatko sähkön hintamuutokset sinua juurikaan? Energiakauppa.fi:n sähkösopimuksen valintaopas auttaa sinut alkuun, jos sähköasiat tuntuvat vieläkin heprealta.