Priima-sähkösopimus

Osta sähkösi edullisesti pörssisähkönä tai vakauta hinta hintakiinnityksellä. Nyt erikoiskahvia kaupan päälle!
HintaVaihtuu tunneittain
VoimassaoloToistaiseksi voimassa
Perusmaksu3,99 € /kk
4,96
snt / kWh

YMPÄRISTÖ-sähkösopimus

YMPÄRISTÖ-sähkösopimus sisältää mm. tuulisähköä omasta tuulipuistostamme! Uusiutuvaa ja kotimaista sähköä tarjolla!
HintaToistaiseksi voimassa
VoimassaoloToistaiseksi voimassa
Perusmaksu2,99 €/kk
6,95
snt/kWh

TUNTI-sähkösopimus

Sähköä suoraan pörssistä, aina ajantasaiseen hintaan? Energiamaksu 0,29 snt/kWh + SPOT-hinta
HintaVaihtuu tunneittain
VoimassaoloToistaiseksi voimassa
Perusmaksu1,99 €/kk
6,49
snt/kWh

Sähköenergian hinta koostuu energiamaksusta ja perusmaksusta. Kuukausittain maksettava perusmaksu on aina sama sähkönkulutuksesta riippumatta. Energiamaksu ilmoitetaan sentteinä per kilowattitunti (snt/kWh). Esim. kerrostalokaksion sähkönkulutus on normaalisti noin 2000 kWh vuodessa. Jos energiamaksu on 6,95 snt/kWh ja perusmaksu 2,99 €/kk, on sähkölasku kuukaudessa vajaa 15 euroa. Vuonna 2017 Leppäkosken kokonaisenergiajakaumasta 23% tuotettiin uusiutuvilla energiamuodoilla, 39% ydinvoimalla sekä 38% fossiilisilla polttoaineilla ja turpeella.

Sähkösopimuksen kilpailuttamisessa pätevät samat asiat kuin sopivan kumppanin löytämisessä – sopimuksen täytyy sopia just sulle! Pitääkö sähkönhinnan pysyä vakiona vai saako siinä olla elämää jopa tunneittain tai neljästi vuodessa? Ovatko määräaikaiset sitoutumiset ja sähkösopimukset sun juttu vai miellyttääkö toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus ja vapaus vaihtaa? Kiinnostaako sähkösopimuksen ympäristöystävällisyys? Klikkaa sähkösopimusten vertailukoneeseen niin valinta voi kummasti helpottua!

Miten sähkösopimuksen solmiminen etenee?

Muutto tai sähkösopimuksen myyjänvaihto edessä? Ei hätää, tsekkaa tästä miten sähkösopimuksen solmiminen etenee askel askeleelta kohti auvoisen liiton satamaa!

Kuten parinvalinnassa, tulee sinun aluksi etsiä itsellesi sopiva kumppani. Sillä kukapa nyt pakkoliitossa onnellisena eläisi, kyllä sitä sitoutumista tulee haluta. Jos oikean sähkösopimuksen valinta tekee tiukkaa, jelppiä sopivan puolison valintaan saat valintatyökalumme lisäksi kaikkitietävästä artikkelista sähkösopimuksen tekemisestä sekä milllainen sähkösopimus -oppaastamme.

Kun olet kumppanisi valinnut, solmit kanssamme sähkösopimuksen nopeasti netissä. Samalla takaamme, ettei sopimuksen tekeminen ole koskaan ollut näin helppoa asuitpa sitten vuokra-asunnossa Turussa tai sähkölämmitteisessä omakotitalossa Tampereella. Solmit sopimuksen minne päin Suomea tahansa ja sähkösopimuksen voimme siirtää helposti vaikka mökille.

Uusi sähkösopimus astuu yleensä voimaan kahden viikon kuluttua sopimuksen kirjauspäivästä alkaen. Jos taas haluat kirmata liiton satamaan nyt ja heti hopun kanssa muuton vuoksi, voimme pyynnöstäsi saada uudet sähköt pelittämään muutamassa päivässä.

Sopimuksen solmimisesta eteenpäin sinä voit jäädä kuherruskuukaudelle. Lomaksi kun luetaan se, ettei sinun tarvitse edes katkaista tai irtisanoa vanhaa sähkösopimustasi, me hoidamme sen puolestasi. Ja esimerkiksi e-laskun mahdollisuus perinteisempien laskutusmuotojen rinnalla vasta takaakin rennon lomafiiliksen. Jos jokin yhä askarruttaa mieltäsi, asiakaspalvelumme auttaa mielellään sinua kaikissa liittoasi kohtaavissa ylämäissä.

Tämä video kertoo
Energiakauppa.fi:n erilaisuudesta
Katso video
Energiakauppa.fi:n ketteryydestä

Seuraa meitä somessa: