X

Sähkön pientuottaja - ostamme ylijäämäsähkösi 

Tuotatko itse sähköä tuulesta, auringosta tai jostain muusta? 

Ei ole merkitystä missä päin Suomea asut, voimme tehdä sähkösopimuksen kanssasi ja ostamme ylimääräisen sähkösi. Huomioithan, että tällöin sinulla tulee olla voimassa oleva sähkönmyyntisopimus kanssamme.

Maksamamme korvaus perustuu pohjoismaisen sähköpörssin Suomen tuntihintoihin. Tuntikohtainen hinta lasketaan kertomalla jokaisen tunnin sähköteho kyseisen tunnin arvonlisäverottomalla pörssihinnalla, josta on vähennetty 10 % käsittelykulut. Jos mikrotuottaja on alv-velvollinen, ostohintaan lisätään alv 24 %.

Näillä askelilla saat hyvityksen tuottamastasi sähköstä:

  • Ensin tuotantolaitteistosi on liitettävä pienjänniteverkkoon hyväksytysti. Ohjeet kunkin sähkönjakeluverkonhaltijan osalta löydät helposti sähköverkkoyhtiöiden omilta verkkosivuilta.
  • Mikäli sinulla ei vielä ole sähkönmyyntisopimusta kanssamme, voit tehdä sähkösopimuksen helposti Energiakaupassa. Tällä sähkösopimuksella ostat sähköä Leppäkoskelta silloin, kun oma tuotantosi ei riitä kulutuksen kattamiseen.
  • Ilmoita pientuotannon myyntiaikeistasi meille ja asiantuntijamme hoitavat mikrotuotannon myyntiasian helposti ja luotettavasti loppuun. Voit soittaa meille numeroon 03 4503 500 tai täyttää yhteydenottolomakkeen. 

Tiesitkö, että yhteistyökumppanimme Finnwind tarjoaa aurinkopaneeleita myös meidän asiakkaillemme?

Tilaa uutiskirjeemme, saat sähkötarjouksemme