Onko sinulla omaa sähköntuotantoa tuulesta, auringosta tai jostain muusta?

Asuitpa missä päin Suomea tahansa, voimme tehdä sähkösopimuksen kanssasi. Samalla tarjoudumme ostamaan ylimääräisen sähkösi, kunhan sinulla on voimassa oleva sähkönmyyntisopimus kanssamme.

Maksamamme korvaus perustuu pohjoismaisen sähköpörssin Suomen tuntihintoihin. Tuntikohtainen hinta lasketaan kertomalla jokaisen tunnin sähköteho kyseisen tunnin arvonlisäverottomalla pörssihinnalla, josta on vähennetty 10 % käsittelykulut. Jos mikrotuottaja on alv-velvollinen, ostohintaan lisätään alv 24 %.

Näillä askelilla saat hyvityksen tuottamastasi sähköstä:

  • Ensin tuotantolaitteistosi on liitettävä pienjänniteverkkoon hyväksytysti. Ohjeet kunkin sähkönjakeluverkonhaltijan osalta löydät helposti sähköverkkoyhtiöiden omilta verkkosivuilta.
  • Mikäli sinulla ei vielä ole sähkönmyyntisopimusta kanssamme, voit tehdä sähkösopimuksen helposti Energiakaupassa. Tällä sähkösopimuksella ostat sähköä Leppäkoskelta silloin, kun oma sähköntuotantosi ei riitä sähkönkulutuksen kattamiseen.
  • Ilmoita pientuotannon myyntiaikeistasi meille ja asiantuntijamme hoitavat mikrotuotannon myyntiasian helposti ja luotettavasti loppuun. Voit soittaa meille numeroon 03 4503 500 tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Tiesitkö, että yhteistyökumppanimme Finnwind tarjoaa aurinkopaneeleita meidän asiakkaillemme?

Priima-sähkösopimus - loistoratkaisu, jos tuotat sähköä itse

Seuraa meitä somessa: