X

Määräaikainen sähkötarjous

 

Määräaikainen, helppo ja halpa sähkösopimus Energiakauppa.fi:stä 

Tällä kertaa halvalla saa myös hyvää! Energiakauppa.fi:stä saat tutkitusti Pirkanmaan parasta ja Suomen TOP3 palvelua sähkösopimusasioissa. 

Määräaikainen sähkösopimus on täydellinen sinulle, jolla muutakin mietittävää kuin sähkönhinta. Sano hyvästit hintamuutoskirjeille ja sähköpörssin seuraamiselle, määräaikaisella sähkösopimuksella pääset helpolla!

Määräaikaisella tarjoustuotteellamme on vain yksi energiamaksuvaihtoehto, eli 4,44 snt/kWh. Voit silti ottaa tämän sähkösopimuksen, vaikka sinulla olisikin mittaustapana eli tariffina yö- ja päiväsähkö tai kausisähkö. Hinta on aina yhtä edullinen, olipa sitten yö tai päivä, talviarkipäivä tai muu vuodenaika.

Määräaikainen kampanjatarjous

4,44snt/kWhEnergiamaksu

Hinta
Takuuhinta
Voimassaolo
30.4.2019 saakka
Perusmaksu
1,99 €/kk

SOPIMUKSEEN KUULUU E-ASIOINTI, eli se edellyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta. Lasku voi olla paperi-, sähköposti- tai e-lasku. Sähköisessä laskutuksessa 1. lasku tulee sähköpostitse, sen jälkeen voit tilata e-laskun verkkopankissa. Hinta pysyy samana 30.4.2019 saakka. Kampanjatarjous koskee vain uusia asiakkaita/kohteita, joilla ei ole voimassa olevaa sopimusta Leppäkosken Energian kanssa. Sähkönhinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Sähkötarjoushinnat eivät sisällä verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja.Tarjous ei koske yritysasiakkaita.

Tilaa

Hinta verrattuna muihin

Leppäkosken hinta
246€/vuosi
Muiden hinnat keskimäärin
272€/vuosi

Hinta laskettu keskimääräiselle 5000 kWh vuodessa kuluttavalle 1.1.2018 voimassa olevilla hinnoilla. Vertailuhinta koskee yhden vuoden määräaikaista sopimusta.

Lähde: Energiavirasto

Määräaikainen sähkösopimus pähkinänkuoressa

nuoli

Helppo aloitus

Irtisanomme vanhan myyntisopimuksen puolestasi

Sähkösopimus

Määräaikainen, sopimus voimassa 30.4.2019 saakka

nuoli
nuoli

Sähkönhinta

Ennen sopimuksen loppumista teemme sinulle uuden edullisen jatkotarjouksen

Sähkölasku

Paperilasku, 
E-lasku tai sähköpostilasku

Tilaa uutiskirjeemme, saat sähkötarjouksemme