Valitse mittaustapa

Sähkön mittaustapoja eli tariffeja on kolme erilaista; yleis-, kaksiaika- sekä kausisähkö. Sopivan mittaustavan saat selville sähkönsiirtolaskustasi tai tarvittaessa voit valita neljännen ”en tiedä” vaihtoehdon. Lisätietoja erilaisista sähkön mittaustavoista löydät painamalla oranssia info-nappia.

YleissähköiX

Yleisin mittaustapa. Tyypillinen taloissa, joissa ei ole sähkölämmitystä. Kun valitset yleissähkön, pysyy sähkön hinta samana vuoden ja vuorokauden ympäri.

4,99
snt/kWh
KaksiaikasähköiX

Yleensä sähkölämmitteisissä kohteissa. Kaksiaikasähkön valinta edellyttää, että kohteessa on vastaavan mittaustavan sähköverkkosopimus. Päiväsähkön hinta on voimassa klo 7-22 ja yösähkön hinta klo 22-7.

Päiväsähkö5,29
snt/kWh

Yösähkö4,59
snt/kWh
KausisähköiX

Yleensä sähkölämmitteisissä kohteissa. Kausisähkön valinta edellyttää, että kohteessa on vastaavan mittaustavan sähköverkkosopimus. Kausisähkössä hinta on eri talvipäivinä ja muina aikoina. Talvipäivän hinta on voimassa 1.11.-31.3. klo 7-22. Muun ajan hinta on voimassa 1.11.-31.3. klo 22-7 sekä 1.4.-31.10. ma-su klo 0-24.

Talviarkipäivä5,49
snt/kWh

Muu aika4,59
snt/kWh
En tiedäiX

Eipä hätää, me selvitämme mittaustavan puolestasi. Huomioithan, että lopullinen hinta saattaa muuttua oikean mittaustavan varmistuttua.

4,99
snt/kWh
HintaPysyy samana
Voimassaolo2 vuoden määräaikainen
Perusmaksu3,99 €/kk

Sopimukseen kuuluu e-asiointi, eli se edellyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta. Lasku voi olla paperi-, sähköposti- tai e-lasku. Sähköisessä laskutuksessa 1. lasku tulee sähköpostitse, sen jälkeen voit tilata e-laskun verkkopankissa. Sähkönhinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Sähkötarjoushinnat eivät sisällä verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja.

TAKUU-sähkösopimus pähkinänkuoressa

nuoli

Helppo aloitus

Irtisanomme vanhan myyntisopimuksen puolestasi

Sähkösopimus

Määräaikainen, voimassa kaksi vuotta
nuoli
nuoli

Sähkön hinta

Pysyy yhtä edullisena koko kaksivuotisen sopimuskauden ajan

Sähkölasku

E-lasku, sähköpostilasku tai paperilasku

Seuraa meitä somessa: