X

Mikä Energiakauppa.fi?

Energiakauppa.fi on Leppäkosken Energian sähkösopimusten myyntiin keskittynyt verkkokauppa. Sivuiltamme saat sähkösopimukset helposti muutamalla klikkauksella ympäri Suomen - olipa kyseessä sitten omakotitalo Tampereella, erämaja Inarissa tai kerrostalokaksio Helsingissä.

Meillä tehdään asiat asiakkaille mahdollisimman helpoksi sekä toimimme rehdisti ja suoraan.

Ja asiakaspalvelu on muuten tutkitusti Suomen TOP3 laatua.


Ei niin kuin kaikki muut sähköyhtiöt

Meillä Energiakauppa.fi:ssä yritetään tehdä asioita toisin kuin muut. Taustatapettia löytyy jo ihan tarpeeksi rautakaupan tapettiosastolta. Tekemistä ohjaavat meillä seuraavat kulmakivet: 

Elämys

Ei se ole asiakkaan vika, jos saa muualta parempaa ja halvempaa.

Erilainen

Me vain päätettiin toimia toisin kuin muut sähköyhtiöt. Vaikka joku sanoo, että noin ei voi tehdä tai ei ole ainakaan tavattu tehdä - Energiakaupan vastaus on: Miksei niin tehdä?

Rehellinen

Joskus totuus satuttaa, tottahan se on. Energiakauppa.fi sanoo asiat silti mieluummin suoraan. Esimerkkinä tästä on Energiakauppa.fi oma sähkönmyyjän huijausopas, sillä me haluamme sanoa juuri niinkuin ne ovat.

Ketterä

Aina voi ja pitää tehdä paremmin. Tästä syystä tämäkin sivu on varmaan muuttunut siitä, kun viimeksi sitä vilkaisit.


Erilaista menoa jo vuodesta 1919

Vaikka Energiakauppa.fi yrittää olla se rehti ja raikas raitatapetti kukkakuosisten seinäpaperien meressä, ei Energiakauppa.fi halua unohtaa juuriaan. 

Alussa nimittäin olivat koski, pato - ja Jooseppi. Syvällä Pirkanmaan metsissä, Jooseppi Rytilä sai idean - vellovasta koskesta voisi olla muutakin iloa kuin kohinan kuuntelu. Tuon kosken valjastamisesta syntyikin sitten Leppäkosken Sähkö. Ennakkoluuloton tekeminen onkin ollut Energiakaupassa läsnä jo 98 vuotta.


Suomen ainoa tuulipuistonvartija

Energiakauppa.fi omistaa ihkaoman tuulipuiston. Sellaisia sähkönmyyjiä ei mahdu monta Suomeen. Oman tuulipuiston lisäksi Energiakaupan palkkalistoilla pörrää taatusti Suomen ainoa tuulipuistonvartija Raimo.

Kuivaniemen tuulipuisto ei saa valtion tuotantotukea. Mitäs ihmettä se sitten tarkoittaa? Sitä, että meidän tuulisähköämme ei makseta yhteisestä valtion pussista, sillä Kuivaniemeä ei tueta verovaroin. 


Menestyjat 2017 rgb FI  Platinalogo2007 2015 FI


Tilaa uutiskirjeemme, saat sähkötarjouksemme