X

Mikä Energiakauppa.fi?

Energiakauppa.fi on Leppäkosken Energian sähkösopimusten myyntiin keskittynyt verkkokauppa.
Sivuiltamme saat sähkösopimukset helposti muutamalla klikkauksella ympäri Suomen - olipa kyseessä sitten omakotitalo Tampereella, erämaja Inarissa tai kerrostalokaksio Helsingissä.

Ja asiakaspalvelumme on muuten tutkitusti Suomen TOP3 laatua.


Villejä visioita jo vuodesta 1919

Alussa olivat koski, pato - ja Jooseppi. Syvällä Pirkanmaan metsissä, sai Jooseppi Rytilä idean - vellovan kosken energian voi valjastaa ja tuottaa siitä sähköä lähialueen tarpeisiin. Jooseppi oli edelläkävijä, kuten hänen perustamansa yritys Leppäkosken Sähkö. Uusiutuvaa energiaa, tuulipuistoja ja sähköautoja - Joosepilla oli visio, joka on kantanut jo 98 vuoden ajan luoden kestäviä energiaratkaisuja.

Suomalaisella sisulla pienestä Leppäskosken vesilaitoksesta kasvoi pirkanmaalainen menestyvä ja arvostettu energiayhtiö. Ja siinä se meidän tarina on. Tavallisia ihmisiä, pieniä askeleita ja suuria vaikutuksia.Suomen ainoa tuulipuistonvartija

Harvempi suomalainen energiayhtiö voi todeta omistavansa tuulipuiston. Kuivaniemen tuulipuistomme on ainutlaatuinen kahdesta syystä. Ensinnäkin, siellä työskentelee Suomen ainoa tuulipuistonvartija Raimo. Raimo ei korkeita paikkoja pelkää!

Toiseksi, tuulipuistomme ei saa valtion tuotantotukea. Mitä se sitten tarkoittaa? Sitä, että meidän tuulisähköämme ei makseta yhteiskunnan verovaroin. Kannetaan kortemme kekoon yksi tuulenpuuska kerrallaan.Sähköisen liikenteen edelläkävijä

Pirkanmaalla huristelet päästöttömästi lataustolppiemme ansiosta! Ikaalisten Kauppakeskus Kompin ja Ylöjärven Kauppakeskus Elon pihassa sijaitsevat lataustolpat ovat vapaasti sähköautoilijoiden käytettävissä. Kartoitamme parhaillaan sopivia kohteita uusille latauspisteille - olisiko sinulla hyviä ehdotuksia?

Ehkä olet törmännyt myös Ikaalisten Tesla-taksiin tai Ikaalisten kaupungin kotiateriakuljetuksia tekevään sähköautoon? Molemmat sähköisen liikenteen ratkaisut ovat toteutettu yhteistyössä kanssamme.


Menestyjat 2017 rgb FI  Platinalogo2007 2015 FI


Tilaa uutiskirjeemme, saat sähkötarjouksemme