Ei tehdä asioista turhan vaikeita. 

Energiakauppa.fi on kotimaisen, pitkän linjan puurtajan eli Leppäkosken Energian sähkösopimusten myyntiin keskittynyt verkkokauppa. Meillä sähkön ostamisesta on tehty varmaa ja helppoa; muutamalla klikkauksella sähköä saa minne päin Suomea tahansa. Päänsärkyvapaiden sähkösopimusten lisäksi meiltä saa takuuvarmasti raatorehellistä ja palkittua palvelua. Tuote nyt on samaa kuin muillakin, mutta sekin on vain plussaa. (Sähkö itsessään kun on ihan samaa tavaraa kaikilla sähkönmyyntiyhtiöillä). 

Se erilainen sähkönmyyjä.

Tavallisuus on tylsää ja tällä alalla on nähty tarpeeksi kaavoihin kangistuneita toimijoita. Paljon on puhujia, liian vähän rehellisiä tekijöitä. Tuntuu, että edellyttämämme raatorehellisyys on katoava voimavara sähkönmyyntialalla. Meillä asiat tehdään kuitenkin omalla tavalla ja turhat kiertelyt jätetään ronskisti välistä. 

Ihan holtittomina mekään emme kuitenkaan heittelehdi, vaan meitä ohjaa muutama ydinajatus, jotka tuppaa näkymään kaikessa tekemisessä. 

Elämys

Ei se ole asiakkaan vika, jos saa muualta parempaa ja halvempaa.

Erilainen

Me nyt vain ollaan hieman erilaisia. Vaikka joku sanoo, että noin ei voi tehdä, tai ei ole ainakaan tavattu tehdä – Energiakaupan vastaus on: Miksei?

Raatorehellinen

Joskus totuus satuttaa, mutta me sanotaan asiat silti mieluummin suoraan. Esimerkkinä tästä on Energiakauppa.fi oma sähkönmyyjän huijausopas, sillä me haluamme sanoa asiat juuri niinkuin ne ovat.

Ketterä

Aina voi ja pitää tehdä paremmin. Tästä syystä tämäkin sivu on varmaan muuttunut siitä, kun viimeksi sitä vilkaisit.

Erilainen (iki)nuori jo vuodesta 1919

Energiakauppa.fi on kuin railakas tuulahdus viime vuosituhannen alusta; olemme rehti ja raikas raitatapetti kukkakuosisten seinäpaperien meressä.

Emme kuitenkaan halua unohtaa juuriamme. Alussa nimittäin olivat koski, pato – ja Jooseppi. Syvällä Pirkanmaan metsissä, Jooseppi Rytilä sai idean – vellovasta koskesta voisi olla muutakin iloa kuin kohinan kuuntelu. Tuon kosken valjastamisesta syntyikin sitten Leppäkosken Sähkö ja sen myötä Leppäkosken Energia. Ennakkoluuloton tekeminen on ollut meillä läsnä sata vuotta.

 

Tee heti sähkösopimus raatorehellisen Energiakauppa.fi kanssa!

 

Tämä video kertoo
tavastamme olla erilaisia!
Tämä video kertoo
kuinka ketteriä olemme
Tämä video kertoo
raatorehellisyydestä ?

Seuraa meitä somessa: