Ei tehdä asioista turhan vaikeita. 

Energiakauppa.fi on kotimaisen, pitkän linjan puurtajan eli Leppäkosken Energian sähkösopimusten myyntiin keskittynyt verkkokauppa. Meillä sähkön ostamisesta on tehty varmaa ja helppoa; muutamalla klikkauksella sähköä saa minne päin Suomea tahansa. Päänsärkyvapaiden sopimusten lisäksi meiltä saa takuuvarmasti raatorehellistä ja palkittua palvelua. Sähkö tuotteena nyt toki on samaa kuin muillakin, mutta sekin on vain plussaa.

 

Se erilainen sähkönmyyjä.

Tavallisuus on tylsää ja tällä alalla on nähty tarpeeksi kaavoihin kangistuneita toimijoita. Paljon on puhujia, liian vähän rehellisiä tekijöitä. Tuntuu, että edellyttämämme raatorehellisyys on katoava voimavara sähkönmyyntialalla. Meillä asiat tehdään kuitenkin omalla tavallamme ja turhat kiertelyt jätetään ronskisti välistä. 

Ihan holtittomina mekään emme kuitenkaan heittelehdi, vaan ohjauksesta huolehtii alla olevat ydinajatukset, jotka tuppaavat näkymään kaikessa tekemisessä: 

Ketterä

Aina voi ja pitää tehdä paremmin. Tästä syystä tämäkin sivu on varmaan muuttunut siitä, kun viimeksi sitä vilkaisit.


Erilainen

Me nyt vain ollaan hieman erilaisia. Vaikka joku sanoo, että noin ei voi tehdä, tai ei ole ainakaan tavattu tehdä – Energiakaupan vastaus on: Miksei?

Elämys

Ei se ole asiakkaan vika, jos saa muualta parempaa ja halvempaa.


Raatorehellinen

Joskus totuus satuttaa, mutta me sanotaan asiat silti mieluummin suoraan. Esimerkkinä tästä on Energiakauppa.fi oma sähkönmyyjän huijausopas, sillä me sanomme asiat juuri niinkuin ne ovat.

Erilainen (iki)nuori jo vuodesta 1919.

Energiakauppa.fi on kuin railakas tuulahdus viime vuosituhannen alusta; olemme rehti ja raikas raitatapetti kukkakuosisten seinäpaperien meressä.

Emme myöskään halua koskaan unohtaa juuriamme. Alussa nimittäin oli koski, pato – ja Jooseppi. Syvällä Pirkanmaan metsissä, Jooseppi Rytilä sai idean – vellovasta koskesta voisi olla muutakin iloa kuin rauhoittavan kohinan kuuntelu. Tuon kosken valjastamisesta syntyikin sitten Leppäkosken Sähkö ja sen myötä Leppäkosken Energia. Ennakkoluuloton tekeminen on ollut meillä läsnä sata vuotta.

 

Tee heti sähkösopimus raatorehellisen Energiakauppa.fi kanssa!

 

Tämä video kertoo
tavastamme olla erilaisia!
Tämä video kertoo
kuinka ketteriä olemme
Tämä video kertoo
raatorehellisyydestä

Seuraa meitä somessa: