Raatorehellisyys kantaa aina pidemmälle.

Vaikka suurimman osan on vaikea kuvitella mihin sähkönmyyntiyhtiö tarvitsee asiakaspalvelua, on meille todistettavasti joku joskus soittanut. Ja saipa tuo vielä niin hyvää palvelua, että kun sähkönmyyjien asiakaspalvelua tutkittiin IRO Researchin tekemässä tutkimuksessa, Energiakauppa.fi sijoittui kolmen parhaan sähkönmyyjän joukkoon ja nousi samalla Pirkanmaan parhaaksi sähkösopimusten tarjoajaksi vuosina 2016 ja 2018. 

Asiakastyytyväisyyttä tutkivan IRO Research and Consulting teettämä tutkimus toteutettiin syksyllä 2016 sekä 2018. Tutkimuksessa haastateltiin vuonna 2016 kaiken kaikkiaan lähes 7800 asiakasta ja mukana oli 30 eri energiayhtiötä. Tutkimuksessa kartoitettiin sähköasiakkaiden tarpeita, näkökulmia sekä odotuksia eri palveluista ja tuotteista.

Tulokset puhuvat puolestaan; asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä Leppäkosken Energian asiakaspalvelun henkilöstön ystävällisyyteen ja palveluhaluun sekä sovittujen asioiden loppuun saakka hoitamiseen. Lisätietoa voit kurkkia Energiateollisuuden sivuilta.

Kerrotaan tässä yhteydessä vielä omien mittauksiemme tuloksia. Vuoden 2018 aikana kuukausittain tehdyn asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan yli 90% asiakkaistamme suosittelisi meitä tuttavalleen.

Mitä sitä hyvän asiakaspalvelun ja halvan sähkön lisäksi enää tarvitsee?

Ja jos et usko meitä, niin voit suorittaa sähkösopimusten puolueetonta hintavertailua helposti Energiaviraston ylläpitämässä sahkonhinta.fi -palvelussa. Siellä spot-sähkösopimuksemme TUNTI-sopimus on ollut jo pidempään Suomen halvimpien pörssisähkösopimusten joukossa.

Nyt seuraa ilmainen vinkki sähkösopimusten vertailuun: muista sähkösopimusta solmiessa tarkastaa aina kuinka pitkäksi aikaa ilmoitettu sähkönhinta on voimassa ja sisältääkö se arvonlisäveron. On hyvä silmäillä myös, onko sähkösopimus määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva (kuten Energiakaupan MARKKINA-sähkösopimus, Priima-sähkösopimus ja YMPÄRISTÖ-sähkösopimus). Jos sähkösopimuksen solmimisen kiemurat kiinnostavat muutenkin, likipitäen kaikkitietävä artikkelimme sähkösopimuksen tekemisestä löytyy täältä.

Hyvää asiakaspalvelua sekä raatorehellistä sähköä tilaat kotiisi näppärästi tee sähkösopimus -sivuilla.

Seuraa meitä somessa: