Raatorehellisyys kantaa aina pidemmälle.

Vaikka suurimman osan on vaikea kuvitella mihin sähkönmyyntiyhtiö tarvitsee asiakaspalvelua, on meille todistettavasti joku joskus soittanut. Ja saipa tuo vielä niin hyvää palvelua, että kun sähkönmyyjien asiakaspalvelua tutkittiin IRO Researchin tekemässä tutkimuksessa, Energiakauppa.fi sijoittui kolmen parhaan sähkönmyyjän joukkoon ja nousi samalla Pirkanmaan parhaaksi sähkösopimusten tarjoajaksi. 

Asiakastyytyväisyyttä tutkivan IRO Research and Consulting teettämä tutkimus toteutettiin syksyllä 2016. Tutkimuksessa haastateltiin kaiken kaikkiaan lähes 7800 asiakasta ja mukana oli 30 eri energiayhtiötä. Tutkimuksessa kartoitettiin sähköasiakkaiden tarpeita, näkökulmia sekä odotuksia eri palveluista ja tuotteista.

Tulokset puhuvat puolestaan; asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä Leppäkosken Energian asiakaspalvelun henkilöstön ystävällisyyteen ja palveluhaluun sekä sovittujen asioiden loppuun saakka hoitamiseen. Lisätietoa voit kurkkia Energiateollisuuden sivuilta.

Mitä sitä hyvän asiakaspalvelun ja halvan sähkön lisäksi enää tarvitsee?

Ja jos et usko meitä, niin voit suorittaa sähkösopimusten puolueetonta hintavertailua helposti Energiaviraston ylläpitämässä sahkonhinta.fi -palvelussa. Siellä Määräaikainen sähkösopimus on ollut jo iän sivun Suomen halvimpien muiden määräaikaisten sähkösopimusten joukossa.

Muista sähkösopimusta solmiessa myös tarkastaa aina kuinka pitkäksi aikaa ilmoitettu sähkönhinta on voimassa ja sisältääkö se arvonlisäveron. On hyvä silmäillä myös, onko sähkösopimus määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva (kuten Energiakaupan MARKKINA-sähkösopimus, TUNTI-sähkösopimus ja YMPÄRISTÖ-sähkösopimus).

Seuraa meitä somessa: