X

Halpa sähkösopimus ja luotettava asiakaspalvelu?

Meillä Energiakaupassa saat molemmat, edulliset sähkönhinnat ja tutkitusti hyvää ja suositeltua asiakaspalvelua. 

Pirkanmaan paras sähkönmyyjä asiakkaidemme mielestä

Leppäkosken Energia osallistui Energiateollisuus ry:n asiakastyytyväisyystutkimukseen ja sijoittui kolmen parhaan sähkönmyyjän joukkoon koko Suomessa.

Asiakastyytyväisyyttä tutki IRO Research and Consulting ja tutkimus toteutettiin syksyllä 2016. Tutkimuksessa haastateltiin kaiken kaikkiaan lähes 7800 asiakasta ja mukana oli 30 eri energiayhtiötä. Tutkimuksessa kartoitettiin sähköasiakkaiden tarpeita, näkökulmia sekä odotuksia eri palveluista ja tuotteista.

Tulosten perusteella asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä Leppäkosken Energian asiakaspalvelun henkilöstön ystävällisyyteen ja palveluhaluun sekä sovittujen asioiden loppuun saakka hoitamiseen. Kokonaistutkimuksesta voit lukea lisää Energiateollisuuden sivuilta.


Hyvä asiakaspalvelu ja samalla halpa sähkösopimus 

Sähkösopimusten puolueeton hintavertailu onnistuu helposti Energiaviraston ylläpitämässä sahkonhinta.fi -palvelussa. Markkina-sähkösopimus on pidempään ollut Suomen halvimpien kolmen kuukauden välein päivittyvien sähkösopimusten joukossa. 

Sähkösopimusta solmiessa tehdessä on hyvä tarkistaa muun muassa kuinka pitkäksi aikaa ilmoitettu sähkönhinta on voimassa ja sisältääkö sähkönhinta arvonlisäveron. On hyvä huomioida myös, onko sähkösopimus määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva (esimerkiksi Energiakaupan MARKKINA-sähkösopimus, TUNTI-sähkösopimus ja YMPÄRISTÖ-sähkösopimus).   

Tilaa uutiskirjeemme, saat sähkötarjouksemme