Sähkönmyyjä huijaa – miten narauttaa huijari?

Sähkönmyyjillä on surkea maine. Ei ole mikään ihme, että saa huonon maineen jos asiakkaita suoraan sanottuna huijataan. Kuluttajaviranomainen saa vuosittain satoja valituksia sähkönmyyjistä. Valitukset liittyvät useimmiten sähkösopimusten puhelinmyyntiin sekä sopimus- ja laskuepäselvyyksiin.

Myös Kauppalehti.fi uutisoi sähkönmyynnin epäasiallisesta markkinoinnista 20.11.2017.

Lataa Sähkönmyyjän huijausmanuaali alta heti!

Olemme julkaisseet oppaan, jossa kerromme 9 eri tilannetta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota esimerkiksi tehtäessä sähkösopimusta puhelimessa. 

PS. Teemme huijausoppaasta seuraavia painoksia, kun kuulemme uusista huijausyrityksistä.

Jos sinulla on tarina sähköhuijauksesta tai huijausyrityksessä, otamme sen mielellämme vastaan ja jatkamme taistelua rehellisen sähkönmyynnin puolesta. Kirjoita tarinasi osoitteeseen: viestinta(at)leppakoski.fi

9 tapaa joilla sähkönmyyjä huijaa sinua

Tartu samalla määräaikaiseen, helppoon ja halpaan sähkösopimukseemme.

Määräaikainen sähkösopimus on täydellinen kumppani sinulle, jolla on muutakin mietittävää kuin sähkönhinta. Kerrankin halvalla saa myös hyvää! Energiakauppa.fi:stä saat tutkitusti Pirkanmaan parasta ja Suomen TOP3 palvelua sähkösopimusasioissa.

Määräaikainen sähkösopimus
4,20
snt/kWh
HintaTakuuhinta
Voimassaolo31.1.2020 saakka
Perusmaksu1,99€/kk

SOPIMUKSEEN KUULUU E-ASIOINTI, eli se edellyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta. Lasku voi olla paperi-, sähköposti- tai e-lasku. Sähköisessä laskutuksessa 1. lasku tulee sähköpostitse, sen jälkeen voit tilata e-laskun verkkopankissa. Hinta pysyy samana 31.1.2020 saakka. Kampanjatarjous koskee vain uusia asiakkaita/kohteita, joilla ei ole voimassa olevaa sopimusta Leppäkosken Energian kanssa. Sähkönhinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Sähkötarjoushinnat eivät sisällä verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja. Tarjous ei koske yritysasiakkaita.

Seuraa meitä somessa: