Sähkönmyyjä voi yrittää huijata – miten narauttaa koijari?

Sähkönmyyjillä on surkea maine. Ei ole mikään ihme, että saa huonon maineen jos asiakkaita suoraan sanottuna huijataan. Kuluttajaviranomainen saa vuosittain jopa satoja valituksia sähkönmyyjistä. Valitukset liittyvät useimmiten sähkösopimusten puhelinmyyntiin sekä sopimus- ja laskuepäselvyyksiin.

Myös Kauppalehti.fi uutisoi sähkönmyynnin epäasiallisesta markkinoinnista 20.11.2017.

Lataa Sähkönmyyjän huijausmanuaali alta heti!

Jotta turhilta epäselvyyksiltä sähkönmyynnissä vältyttäisiin, olemme julkaisseet oppaan, jossa kerromme 9 eri tilannetta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota esimerkiksi tehtäessä sähkösopimusta puhelimessa. 

PS. Teemme huijausoppaasta seuraavia painoksia, kun kuulemme uusista vilunkitilanteista.

Jos sinulla on tarina sähköhuijauksesta tai huijausyrityksessä, otamme sen mielellämme vastaan ja jatkamme taistelua rehellisen sähkönmyynnin puolesta. Kirjoita tarinasi osoitteeseen: viestinta(at)leppakoski.fi

9 tapaa joilla sähkönmyyjä huijaa sinua


Tartu samalla määräaikaiseen, helppoon ja halpaan sähkösopimukseemme.

Määräaikainen sähkösopimus on täydellinen kumppani sinulle, jolla on muutakin mietittävää kuin sähkönhinta. Kerrankin halvalla saa myös hyvää! Energiakauppa.fi:stä saat tutkitusti Pirkanmaan parasta ja Suomen TOP3 palvelua sähkösopimusasioissa.

Ja jos tämä määräaikainen sopimus ei ole sinua varten, niin vertaa tästä millainen sähkösopimus sopii sinulle!

Yksityinen: Määräaikainen sähkösopimus
5,79
snt/kWh
HintaTakuuhinta
Voimassaolo31.7.2020 saakka
Perusmaksu2,99€/kk

SOPIMUKSEEN KUULUU E-ASIOINTI, eli se edellyttää voimassa olevaa sähköpostiosoitetta. Lasku voi olla paperi-, sähköposti- tai e-lasku. Sähköisessä laskutuksessa 1. lasku tulee sähköpostitse, sen jälkeen voit tilata e-laskun verkkopankissa. Hinta pysyy samana 31.7.2020 saakka. Kampanjatarjous koskee vain uusia asiakkaita/kohteita, joilla ei ole voimassa olevaa sopimusta Leppäkosken Energian kanssa. Sähkönhinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Sähkötarjoushinnat eivät sisällä verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja. Tarjous ei koske yritysasiakkaita.

Seuraa meitä somessa: