Sähkönmyyjä voi yrittää huijata – miten narauttaa koijari?

Sähkönmyyjillä on surkea maine. Ei ole mikään ihme, että saa huonon maineen jos asiakkaita suoraan sanottuna huijataan. Kuluttajaviranomainen saa vuosittain jopa satoja valituksia sähkönmyyjistä. Valitukset liittyvät useimmiten sähkösopimusten puhelinmyyntiin sekä sopimus- ja laskuepäselvyyksiin.

Myös Kauppalehti.fi uutisoi sähkönmyynnin epäasiallisesta markkinoinnista 20.11.2017.

Lataa Sähkönmyyjän huijausmanuaali alta heti!

Jotta turhilta epäselvyyksiltä sähkönmyynnissä vältyttäisiin, olemme julkaisseet oppaan, jossa kerromme 9 eri tilannetta, joihin kannattaa kiinnittää huomiota esimerkiksi tehtäessä sähkösopimusta puhelimessa. 

PS. Teemme huijausoppaasta seuraavia painoksia, kun kuulemme uusista vilunkitilanteista.

Jos sinulla on tarina sähköhuijauksesta tai huijausyrityksessä, otamme sen mielellämme vastaan ja jatkamme taistelua rehellisen sähkönmyynnin puolesta. Kirjoita tarinasi osoitteeseen: viestinta(at)leppakoski.fi

9 tapaa joilla sähkönmyyjä huijaa sinua


Tartu samalla toistaiseksi voimassa olevaan TUNTI-sähkösopimukseemme.

SPOT-hinnoiteltu sähkösopimus on tutkitusti edullisin tapa ostaa sähköä pitkällä aikavälillä tarkastaltuna. Tällä kertaa halvalla saa myös hyvää, sillä Energiakauppa.fi:stä saat tutkitusti Pirkanmaan parasta ja Suomen TOP3 palvelua sähkösopimusasioissa.

Ja jos tämä SPOT-hintainen sopimus ei ole sinua varten, niin vertaa tästä millainen sähkösopimus sopii sinulle!

TUNTI-sähkösopimus
Vuoden 2019 SPOT-keskihinta5,46
snt/kWh

Hinta tunneittain0,29
snt/kWh + SPOT
HintaVaihtuu tunneittain
VoimassaoloToistaiseksi voimassa
Perusmaksu1,99 €/kk

Sopimukseen kuuluu e-asiointi, eli se edellyttää voimassa olevaa sähköpostia. Lasku voi olla paperilasku, e-lasku tai sähköpostilasku. Sähköisessä laskutuksessa 1. lasku tulee sähköpostitse, sen jälkeen voit tilata e-laskun verkkopankissa. Vuoden 2018 SPOT-keskihinta oli 5,80 snt/kWh, vuoden 2019 keskihinta 5,46 snt/ kWh, hinnoittelu muuten 0,29 snt/kWh + SPOT. Sähkönhinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Sähkönmyyntihinnat eivät sisällä verkonhaltijan siirtomaksuja eivätkä sähköveroja.

Seuraa meitä somessa: